De Koffiecorner 164: 'FC Groningen moet De Leeuw gratis laten gaan'

Kurt Elshot, Niiwino Geertsema en Stefan Bleeker
Kurt Elshot, Niiwino Geertsema en Stefan Bleeker © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Stefan Bleeker en Kurt Elshot praten je bij over het wel en wee van de FC.
FC Groningen speelde zondagmiddag de eerste competitiewedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijk tegen FC Volendam. Cyril Ngonge was belangrijk door een doelpunt te maken en een assist op Jørgen Strand Larsen te geven. De aanvaller lijkt onder trainer Frank Wormuth helemaal te zijn opgebloeid.
Wessel Dammers en Michael de Leeuw hebben het lastiger met de keuzes die Wormuth heeft gemaakt. Beide spelers willen graag vertrekken en mogen ook vertrekken van FC Groningen. Vooral De Leeuw heeft momenteel weinig perspectief. Kurt Elshot vindt dat Groningen hem gewoon gratis moet laten gaan, maar is dat realistisch?
Cyril Ngonge viert zijn doelpunt
Cyril Ngonge viert zijn doelpunt © Orange Pictures
Beluister de podcast hieronder:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn te beluisteren via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) .
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.