Winschoter Lars Koehoorn levert niet de nieuwe single van Nick en Simon

Lars Koehoorn
Lars Koehoorn © RTV Noord
Lars Koehoorn uit Winschoten is vrijdagavond nét niet de winnaar geworden van SBS6-programma I Want Your Song. Nick en Simon vonden het nummer 'Van goed naar beter' heel goed, maar hun keuze viel op het minder serieuze 'Leef de dag'.
Hoewel het publiek, dat bestond uit louter Nick en Simon-fans, koos voor het nummer van Koehoorn hakte uiteindelijk Nick de knoop door en kozen ze voor het nummer dat hun 'meer plezier' zou opleveren.
Al tijdens het presenteren van het nummer van Koehoorn was het Volendamse duo onder de indruk met kreten als 'Zo!' en 'Jézus!'.

De stem van Lars Koehoorn

Nadat Koehoorn klaar was begon Simon het nummer Van goed naar beter te vergelijken met een dame. 'Muziek is het uiterlijk en de tekst is innerlijk. Dit is een lekker wijf, dat superlief is. Alles klopt.'
Koehoorn besloot in januari zijn zangcarrière aan de wilgen te hangen en alleen nog verder te gaan als schrijver en producer van liedjes voor anderen. Dat zingen niet vreemd is voor Lars Koehoorn zagen Nick, Simon en presentator Snelle ook. 'Die stem!', aldus de presentator.
Vorige week werd het programma wel gewonnen door Groningse inbreng, Groninger producers Jeroen Russchen en Robert Vredeveld mochten de nieuwe single van Mart Hoogkamer produceren.
Het winnende nummer Leef de dag van Nick en Simon staat inmiddels op YouTube: