Moordende concurrentie studentenwebsites

GRONINGEN - Er heerst een moordende concurrentiestrijd in de Stad onder drie studentenwebsites: Studenten.net, Studenten.nl en mijnstudentenleven.nl.
De websites zijn gericht zijn op studenten in heel Nederland. Maar ze worden alle drie gemaakt vanuit Groningen. De sites plaatsen berichten die studenten interessant vinden, zoals nieuws over kamers, studie, stages, sex en uitgaan.
Studenten.net is met 18 werknemers veruit het het grootste bedrijf, maar studenten.nl zit het bedrijf op de hielen. Directeur John Wittmakers van Studenten.net maakt zich echter geen zorgen over de concurrentie.
Studenten.nl is opgericht door multimiljonair Jan Peter Cruiming, hij maakte ooit fuore met de Nationale Vacaturebank en doet nu nieuwe dingen, zoals de site voor studenten.
Dan is er tenslotte ook nog het veel kleinere mijnstudentenleven.nl. Deze site is opgericht door twee studenten. De site wordt nu nog beheerd vanuit een woonkamer , maar de beheerders timmeren flink aan de weg. Deze site is volgens de oprichters een stuk serieuzer dan de andere twee.