Mart Hoogkamer breekt optreden op Boerenrock Festival af na bierdouche

Mart Hoogekamer tijdens een eerder optreden
Mart Hoogekamer tijdens een eerder optreden © ANP
Fans van Mart Hoogkamer hebben zaterdagavond niet lang van hem kunnen genieten op het Boerenrock Festival in Drouwenermond. De volkszanger kreeg meteen een bierdouche toen hij het podium opkwam. 'Niet doen, niet doen, niet doen. Jongens...', probeerde hij nog.
De 24-jarige Hoogkamer deed nog een poging om het optreden voort te zetten, in tegenstelling tot een optreden eerder dit jaar waar hij gelijk vertrok. 'Luister. Ik ben nu van plan om te blijven staan', meldt RTV Drenthe.
Maar de zanger kon z'n verhaal niet afmaken omdat er opnieuw bier werd gegooid, waarna Hoogkamer het voor gezien hield. 'Later jongens!'

Niet Hoogkamers eerste bierdouche

Hoogkamer heeft vaker te maken gehad met bierdouches. Ook artiesten als Henk Wijngaard, Snelle en Lil' Kleine kregen eerder bier naar zich toe gegooid.
'Is dit normaal?', vraagt Hoogkamer zich af op Instagram. 'Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen, sorry. We hebben het wéér geprobeerd.' Hij krijgt op sociale media veel bijval.

'Bedankt voor jullie begrip'

De zanger van de megahit Ik ga zwemmen bedankt in zijn bericht de organisatie van het Boerenrock Festival. 'Bedankt voor jullie steun en begrip', schrijft hij.