In Beeld: Geniet na van open dag Donar

Willem Brandwijk wordt gepresenteerd aan het publiek
Willem Brandwijk wordt gepresenteerd aan het publiek © RTV Noord/Karel-Jan Buurke
Hoewel de wedstrijd zondag uitliep op een teleurstelling, viel er ook veel te genieten voor de fans van basketbalclub Donar tijdens de jaarlijkse open dag. De supporters konden kennismaken met de nieuwe spelers van Donar, die één voor één werden voorgesteld.
'Het was leuk hoe de fans mij en de rest van het team welkom hebben geheten. Dat was perfect', zo laat Vernon Taylor weten.
'Het is leuk dat we jonge supporters hebben die geïnspireerd raken door onze spelers, dus voor hen willen we hard werken', voegt Donar-coach Matthew Otten toe.
Bekijk hieronder een sfeerverslag van de open dag.
Spektakel bij open dag Donar

Williams over huwelijksaanzoek op Bali

Donar-speler Leon Williams speelde niet mee, vanwege interlandverplichtingen, maar was wel aanwezig tijdens de open dag. Hij vertelt daar nog even over een bijzondere zomervakantie, waarin hij op de knieën ging voor zijn vriendin. 'Ze heeft gelukkig ja gezegd', lacht de spelverdeler. 'We zijn met de scooter op Bali naar de bergen gegaan. Daar heb ik een mooie plek uitgekozen met op de achtergrond vulkanen, en toen ben ik op de knieën gegaan. Mijn vriendin moest ontzettend huilen op dat moment en mijn rikketik ging behoorlijk tekeer, maar ik denk dat dat vrij normaal is', aldus een gelukkige Williams.
Williams over huwelijksaanzoek: 'Mijn rikketik ging behoorlijk tekeer'

Programma

Zaterdag 27 augustus speelt Donar het volgende oefenduel van de voorbereiding, in Duitsland tegen Rasta Vechta. Vrijdag 2 september oefent Donar in Wildervank tegen het Duitse Eisbären Bremerhaven.