De Koffiecorner #167: 'Er moet nog wel wat gebeuren de komende dagen'

Kurt Elshot, Niiwino Geertsema en Stefan Bleeker
Kurt Elshot, Niiwino Geertsema en Stefan Bleeker © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Oetse Eilander, Stefan Bleeker en Martin Drent praten je deze keer bij over het wel en wee van de FC.
Lang leek FC Groningen er met de drie punten vandoor te gaan tegen NEC. Toch viel de gelijkmaker in de slotfase, waardoor er met een punt genoegen genomen moest worden. De harde woorden die Frank Wormuth na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles uitte, hadden effect. Zo kwam FC Groningen een stuk scherper voor de dag, werd er voor elkaar gevochten en werd er een resultaat geboekt.
Met Oetse, Martin en Stefan bespreken we de laatste dagen van de transferwindow en heeft Martin nog een advies voor Mark-Jan Fledderus.
Een vol uitvak in Nijmegen
Een vol uitvak in Nijmegen © Orange Pictures
Beluister de podcast hieronder:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn te beluisteren via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) .
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.