Groningers centraal in fotowedstrijd

De oogst is in volle gang
De oogst is in volle gang © Jannes Wiersema
Werken, slapen, sporten, genieten, vissen, wandelen, fietsen, schilderen, eten, plagen, drinken, tuinieren. Er zijn nogal wat dingen die Groningers ondernemen. RTV Noord wil graag zien hoe wij als Groningers in het leven staan en welke activiteiten daar bij horen. Daarom organiseren we een fotowedstrijd waarin de Groninger centraal staat.
De opdracht voor deze fotowedstrijd is om Groningers te fotograferen in hun normale doen. Laat zien wat u, uw partner, uw kinderen, uw buren, uw familie bezig houdt. Zet bijvoorbeeld uw familie op de foto tijdens een heerlijke wandeling over de dijk of laat ons zien hoe uw man aan het werk is in de schuur. Misschien heeft u wel een kookclubje en wilt u ons dat laten zien. Alle foto's met Groningers zijn welkom!
Op de website www.rtvnoord.nl/groningers kunt u uw gemaakte foto uploaden en ook de reeds ingestuurde foto's bekijken. De wedstrijd loopt tot 15 december en een jury beoordeelt alle foto’s. De mooiste foto wordt afgedrukt op een prachtig canvas. Bij het uploaden van de foto is het daarom belangrijk dat u een zo groot mogelijk bestand opstuurt.
Pak dus uw camera en laat Groningen zien wat u als Groninger bezig houdt. Veel plezier en succes!