De Koffiecorner #169: 'Ongelooflijk wat Radinio Balker laat zien'

Kurt Elshot, Niiwino Geertsema en Stefan Bleeker
Kurt Elshot, Niiwino Geertsema en Stefan Bleeker © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken: groot en klein. Niiwino Geertsema, Stefan Bleeker en Kurt Elshot praten je deze keer bij over het wel en wee van de FC.
Na een hectische week waarin topscoorder Cyril Ngonge uit de selectie werd gezet, boekte FC Groningen een broodnodige overwinning tegen Cambuur Leeuwarden. Tomas Suslov maakte twintig minuten voor tijd de winnende en kroonde zich tot matchwinner. Waar staat dit team momenteel en is het lek boven?
Radinio Balker krijgt de complimenten na zijn sterke optreden tegen Cambuur. 'Hij is er lange tijd uit geweest en als je kijkt wat hij nu laat zien, is dat ongelooflijk.' Toch zijn er ook nog voldoende zorgen als er naar de selectie wordt gekeken, want heeft Isak Määttä het niveau en hoe staat het met linksbuiten Paulos Abraham? Luciano Valente maakte zijn basisdebuut en dat deed de Groninger naar behoren.
Kurt is terug van vakantie en schuift weer aan, maar zal de stoel in het vervolg delen met Martin Drent. De oud-spelers gaan elkaar vanaf nu elke week afwisselen.
Bekijk de podcast hieronder:
De Koffiecorner 169: 'Ongelooflijk wat Radinio Balker laat zien'
Beluister de podcast hieronder:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn te beluisteren via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) .
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.