Horecaman Alvering verongelukt bij Vlagtwedde

VLAGTWEDDE - Bij een ongeluk op de Wedderstraat bij Vlagtwedde is maandagochtend horecaman Bart Alvering om het leven gekomen. Hij runde onder meer discotheek Night Fever in Winschoten.
De 26-jarige Vlagtwedder kwam met zijn auto in de berm terecht en verloor de controle over het stuur. De auto botste vervolgens tegen een boom. Het slachtoffer overleed op de plaats van het ongeval.
In de horecawereld is geschokt gereageerd. Alvering was voor velen een bekend gezicht, die graag een praatje met zijn gasten maakte.

Loopbaan

Bart Alvering was ooit begonnen als discjockey in de Schutstal in Vlagtwedde. Later werd hij bedrijfsleider van Partycentrum Rendering, waar de Schutstal onderdeel van is. Daarna ging hij dus naar Night Fever in Winschoten. De laatste jaren had hij zich opgewerkt tot nachtmanager van alle horecazaken van Eddy Maas; in Assen (Theater Diana), Veendam (Beaf eater) en Winschoten (Night Fever en Timeless). In Winschoten was hij aanjager van allerlei activiteiten op het Marktplein. Zo zorgde hij dat de WK-finale op een groot tv-scherm werd vertoond.