112-nieuws donderdag 15 september: Ravage bij ongeluk in Stad · Politie zoekt man die betaalde met gestolen bankpas

Twee auto's betrokken bij ongeluk in Stad
Twee auto's betrokken bij ongeluk in Stad © 112 Groningen
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan

22.15: Gewonde bij ongeval in Stad

Bij een ongeluk tussen twee auto's op de Laan Corpus den Hoorn in Groningen is zeker één van de automobilisten gewond geraakt. Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse.
Ook kwam de brandweer ter plaatse om ondersteuning te bieden. Onderdelen van de auto's lagen over de hele weg verspreid. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Sportlaan met Laan Corpus den Hoorn. De kruising is tijdelijk afgesloten.

16.30: Politie zoekt man met gestolen pinpas

De politie zoekt een man die bij een supermarkt in Groningen cadeaukaarten heeft gekocht met een gestolen pinpas. Daarmee haalde hij in totaal 1000 euro van de rekening van een 55-jarige Amsterdammer. Mensen die meer informatie hebben, kunnen de opsporingslijn van de politie bellen.

11:05: Auto botst tegen boom in Wedderveer

Aan de Hoofdweg Wedderveer is donderdagochtend om 11:05 uur een auto tegen een boom gebotst. Volgens de politie gaat hem om een eenzijdig ongeval. De bestuurder is gewond geraakt, maar was wel aanspreekbaar. De automobilist is overgebracht naar het ziekenhuis.
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.
Politie op de plek van het ongeval
Politie op de plek van het ongeval © Noordernieuws