Rondje Groningen: McPiethoane tikt de miljoen aan!

Still uit de video van WOAROMDATTEN!?
Still uit de video van WOAROMDATTEN!? © WatAans?!/YouTube
We draaien hem he-le-maal grijs, voor zover dat kan op Spotify. Nu horen we je vragen: WOAROMDATTEN!? Nou, check dit Rondje moar eem.
Dit artikel kan langer laden door alle sociale mediaberichten. Zie je geen berichten? Ga in de app naar Meer --> Instellingen --> Privacy --> Alles accepteren.

1) Verrassing

De dag begon verrassend voor ambulanceverpleegkundige Erik. 25 jaar bij de zaak is wel een bijzondere rondrit waard, proficiat!

2) De ene Groninger coryfee feliciteert de ander

Jacques d'Ancona is vandaag jarig. Hij is 85 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd, ook namens Piet van Dijken (73 jaar).

3) Heimwee naar Chery

Tjaronn Chery, publiekslieveling in zijn tijd bij FC Groningen, gaat nog steeds mee. En hoe? Woensdagavond scoorde hij namens Maccabi Haifa tegen het sterrenteam van Paris Saint-Germain in de Champions League.

4) Kasteelbier

De supporters van FC Groningen worden zaterdag door het thuispubliek van Sparta vriendelijk ontvangen. De verplichte buscombi die is opgelegd door de Rotterdamse autoriteiten is ook de supportersvereniging van Sparta een doorn in het oog. Daarom een biertje voor de FC Groningen-supporters in het uitvak van Het Kasteel. Proost!

5) Millionaaair!

Het gaat hard met de Groningse muziek, heul hard.

6) Oude tijden herleven

Nu nog de prijzen van toen terug, en we komen weer shoppen.

7) Helpende hand

Nuttige dieren wel, deze prehistorisch ogende geiten

8) Zakkende zon

Op weinig plekken gaat de zon mooier onder dan in Lauwersoog
Rondje Groningen is er elke doordeweekse dag om 21.00 uur. Tot morgen!