Lopend Vuur: Alles wordt duurder, toch ga ik op vakantie

Een vliegtuig van Transavia
Een vliegtuig van Transavia © ANP / Hollandse Hoogte / Astrid Huis
De kosten voor ons levensonderhoud lopen op. Voor boodschappen ben je momenteel flink meer kwijt dan enkele maanden geleden. En hoewel er een energieplafond komt, moeten we de komende winter toch uitkijken tijdens het warm stoken van ons huis. Maar hoe zit het dan met de zaken die ons leven kleur geven?
We blijven bijvoorbeeld op vakantie gaan, meldt de Telegraaf vanmorgen. 'Zelfs tot verbazing van de reiswereld zelf boekt de consument nog volop reizen, alle economische onzekerheid ten spijt. Al durft niemand zijn hand in het vuur te steken voor 2023', schrijft de krant.
Tijdens het eerste coronajaar bleef voor velen het reizen beperkt tot eigen land. In 2021 gingen we weer voorzichtig de grens over voor een reisje naar het buitenland. En nu dreigt de lege portemonnee de spelbreker te worden.
Hoe zit dat bij jou? Ons Lopend Vuur:

Praat mee

Geef je mening over ons Lopend Vuur. Dat kan via de Facebookpagina van Radio Noord.

Prinsjesdag

Ik ben geïnteresseerd in de boodschap van Prinsjesdag, dat was de stelling van dinsdag. De vraag werd 4178 keer beantwoord. De meerderheid (56 procent) gaf aan geïnteresseerd te zijn in de boodschap, 44 procent was het niet eens met de stelling.