Harry Niehof-week bij RTVNoord

GRONINGEN - Het nieuwe album 'Golf noa golf' van Harry Niehof is in de week van 8 november exclusief te horen bij Radio Noord.
In Van Zes to Noord, de Centrale en de Muziekfabriek krijgt u alvast een muzikaal voorproefje. Ook kunt u die week een thuisconcert, concertkaartjes en cd's van de Groninger singer/songwriter winnen!
'Golf noa golf' wordt zaterdag 13 november gepresenteerd, tijdens de première van het theaterconcert 'Van Middelsom noar Madrid' in de Molenberg in Delfzijl. Tijdens die voorstelling verhaalt Harry Niehof over zijn muzikale reis: zijn zoektocht naar de perfecte melodie en die ene tekst met weinig woorden die alles zegt.
Harry Niehof is al decennia actief in de Groninger muziekwereld. Pas sinds het begin van deze eeuw zingt hij in het Gronings. Voor zijn album 'Straks is't weer janken' ontving hij in 2008 de Streektaalprijs van het Dagblad van het Noorden. 'Golf noa golf' is het derde Groningstalige solo-abum van Harry Niehof, opgenomen in Studio Lobbes in Opende. Aan het album 'is meegwerkt door producer en toetsenist Herman Grimme, bassist Johan Viswat, drummer Fokke de Jong, percussionist Roelf Postma en pianist Jaap Stegeman.
De actieweek op Radio Noord loopt van 8 tot en met 12 november.