KlimaatgroepStars wint in Alkmaar en klimt naar de vierde plaats

Beeld uit Ping Pong Alkmaar-KlimaatgroepStars
Beeld uit Ping Pong Alkmaar-KlimaatgroepStars © Abe Kampen
KlimaatgroepStars sleepte dit weekend in Noord-Holland een zwaarbevochten zege uit het vuur. Uit bij Ping Pong Alkmaar werd het 4-3, waardoor de Middelstumers met twaalf punten uit vier wedstrijden opklommen naar de vierde plaats van de Eredivisie.
Grote man aan de kant van de Groningers was Colin Rengers: hij was goed voor niet minder dan drie zeges.

Steeds op achterstand

KlimaatgroepStars kwam in de Kaasstad steeds op achterstand te staan: 1-0, 2-1 en 3-2. Twee keer Rengers en één keer Roel Bogie zorgden dat de ploeg toch weer op gelijke hoogte kwam.
Het dubbelspel moest uiteindelijk de beslissing brengen. Daarin namen Colin Rengers en Roel Bogie met 1-0 de leiding en kwamen Mark Smith en Joseph Langham-Ferreira vervolgens op gelijke hoogte. Via 11-7 en 11-8 trokken de Groningers uiteindelijk aan het langste eind.

Kaas van het brood

Teammanager Jan Tammenga was blij met de overwinning op PinngPongAlkmaar: 'Shuohan speelde erg goed, maar liet zich helaas de kaas van het brood eten. Roel begon stroef, maar herstelde zich en liet in het dubbelspel het beste van zijn spel zien. Colin speelde echt super. Al met al was het een mooie pot en met de uitslag kunnen we zeker uit de voeten.'
Komende zondag thuis
Komende zondag 16 oktober speelt KlimaatgroepStars thuis De Boer Taverzo 2, de huidige nummer laatst van de ranglijst. De toegang is vrij.