KlimaatgroepStars heeft vrij gemakkelijke middag tegen nummer laatst

Colin Rengers maakt zich op voor de service
Colin Rengers maakt zich op voor de service © Jannes Klaassen
De tafeltennissers van KlimaatgroepStars uit Middelstum hebben met 5-2 gewonnen van de nummer laatst van de eredivisie, de Boer Taverzo 2 uit Zoetermeer. KlimaatgroepStars staat door dit resultaat op de vierde plaats in de Eredivisie.
De Zoetermeerders speelden als gevolg van enkele coronagevallen met twee invallers. Bij KlimaatgroepStars speelde de Belg Arthur Bilas voor het eerst mee. Tegen vijftiger Jonathan Kahn, de enige niet-invaller bij de gasten, liet hij zich één game van zich afsnoepen maar herstelde zich snel.
Shuohan Men gaf invaller Marco van der Meijden weinig kans. Ook Colin Rengers deed wat je van hem mag verwachten tegen een invaller in de Eredivisie. Varoen Dhana werd op een zakelijke manier aan de kant gezet.

Tegenstander doet iets terug

Na de pauze in de sportzaal aan de Coendersweg in Middelstum, gaf Arthur Bilas namens KlimaatgroepStars Marco van der Meijden geen enkele kans op gamewinst. Een regelmatige 3-0 overwinning dus voor de nieuwkomer in Middelstum.
In de zevende partij waren Colin Rengers en Jonah Kahn beter aan elkaar gewaagd, al liet de routinier van de tegenstanders een keurige 3-0 winst voor zich noteren. Daarmee stond het eerste punt voor de tegenstanders op het scorebord en was de tussenstand 4-1 in het voordeel van KlimaatgroepStars.

Een gedreven Shuohan Men

Shuohan Men liet zich niet door invaller Varoen Dhana verrassen en trok de partij op een gedreven manier naar zich toe. Derhalve twee winstpartijen voor de topspeelster van de Middelstumer formatie, die de laatste weken van zich doet spreken.
Het dubbelspel moest in de vijfde game de beslissing brengen. Deze beslissende game werd verloren. Daarmee werd weer eens duidelijk dat het dubbelspel niet het favoriete onderdeel is van KlimaatgroepStars. Al met al een mooie wedstrijd waarin door de tafeltennissers uit Middelstum wellicht een punt meer gescoord had moeten worden.