112-nieuws maandag 17 oktober: Auto vliegt uit de bocht bij Muntendam • Vrachtwagen verliest trailer bij Veendam

Hulpverleners bij het voertuig in Muntendam
Hulpverleners bij het voertuig in Muntendam © Noordernieuws
In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

23.17: Auto vliegt uit de bocht bij Muntendam

Op de Daaleweg bij Muntendam is vanavond een automobilist gewond geraakt. De man vloog met z'n auto uit de bocht en kwam in de bosjes verderop tot stilstand. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

22.15: Speeltoestel in brand in Marum

Aan de Dennenlaan in Marum heeft korte tijd een speeltoestel en enige kledingstukken in de brand gestaan. Toen de brandweer van Marum ter plaatse kwam, was het vuur al gedoofd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.
Het speeltoestel in Marum
Het speeltoestel in Marum © Persbureau Meter

15.40: Politie gaat beelden verdachten supportersrellen tonen

Het tv-programma Opsporing Verzocht toont dinsdagavond beelden van vijf supporters die verdacht worden van betrokkenheid bij de supportersrellen na afloop van de wedstrijd sc Heerenveen- FC Groningen in april van dit jaar.
Het volledige artikel lees je hier.

14.45: Vrachtwagen verliest oplegger

Een vrachtwagen is op de rotonde van de N366 bij Veendam in de richting van Nieuwe Pekela zijn oplegger verloren. Een automobilist die er langs is gereden, meldt op Radio Noord dat de oplegger nog op de rotonde staat en de truck zo'n honderd meter verderop.
De trailer is losgekomen van de vrachtwagen, bij de rotonde in Veendam
De trailer is losgekomen van de vrachtwagen, bij de rotonde in Veendam © Eigen foto

11.30: Autobrand in Noordbroek

Aan de Hoofdstraat in Noordbroek is brand geweest in een auto, die geparkeerd stond achter een woning. De bewoner probeerde de brand aanvankelijk zelf te blussen en kreeg daarna hulp van de brandweer. Die slaagde erin het vuur te doven.
De brandweer aan de Hoofdstraat in Noordbroek
De brandweer aan de Hoofdstraat in Noordbroek © Venema Media