112-nieuws 20 oktober: Aanrijding tussen vrachtwagen en fietsster in Appingedam • Brand in ondergrondse container in Stad

Brand in de ondergrondse container
Brand in de ondergrondse container © Patrick Wind/112 Groningen
In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

15.50: Brand in ondergrondse container in Groningen

In een ondergrondse container aan de Agricolastraat in Groningen heeft korte tijd brand gewoed. Omwonenden probeerden het met water te blussen, maar toen dat niet lukte, kwam de brandweer om het af te blussen. Hoe de brand ontstond is niet bekend.

15.45: Persoon aangereden in Delfzijl

Bij tankstation De Vennen aan de Noordersingel in Delfzijl is een persoon aangereden door een busje. Er is een ambulance aanwezig om hulp te verlenen.
Ambulance is ter plaatse
Ambulance is ter plaatse © Gijs Bouman/112 Groningen

15.25: Vrachtwagenchauffeur en fietsster in Appingedam botsen

Aan het Overdiep in Appingedam, bij de supermarkt, is een bestuurder van een vrachtwagen op een fietsster gebotst. Een ambulance is ter plaatse, het slachtoffer zit met schade aan haar knie in de supermarkt.
De vrachtwagen en een ambulance
De vrachtwagen en een ambulance © Gijs Bouman/112 Groningen

14.30: Man valt met scootmobiel in het water in Stad

Langs de Johan van Swedenlaan in Groningen is woensdagmiddag een persoon te water geraakt. Hij zat op een scootmobiel, die eveneens in het water belandde. De brandweer, ambulance en politie zijn ter plaatse om de man te helpen.
Hulpdiensten zijn ter plaatse
Hulpdiensten zijn ter plaatse © ProNews