112-nieuws donderdag 20 oktober: Gewonde bij steekincident in Stad • Bestelbusje in brand

112Groningen/Patrick Wind
112Groningen/Patrick Wind © Het incident was aan de Sweelincklaan
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

20.50: Gewonde bij steekincident in stadswijk Helpman

Bij een steekincident in een woning in Stad is donderdagavond iemand gewond geraakt. Deze persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
De politie is op zoek naar twee verdachten, die zijn gevlucht. Volgens omstanders vertrokken zij op een scooter uit de Sweelincklaan, waar het steekincident gebeurde. De politie doet verder onderzoek naar het geweld.

09.50: Bestelbus gaat in vlammen op in Stad

Een bestelbus is donderdagochtend uitgebrand aan de Kraneweg in Groningen. Volgens een 112-fotograaf is de brand vermoedelijk ontstaan na kortsluiting. Niemand raakte gewond.
De bestelbus brandde uit aan de Kraneweg
De bestelbus brandde uit aan de Kraneweg © 112Groningen

04.10: Bewoner onwel in woning in Stad

Een bewoner van een woning aan de Duindoornstraat in Groningen is donderdagnacht onwel geworden. Hij zou onwel geworden zijn door koolmonoxide, maar de brandweer heeft na metingen geen koolmonoxide aangetroffen. De man werd door hulpdiensten naar buiten gehaald, werd gecontroleerd in de ambulance en was daarna weer goed aanspreekbaar. Het is niet duidelijk waardoor de man onwel raakte.
Hulpdiensten aanwezig in de Duindoornstraat
Hulpdiensten aanwezig in de Duindoornstraat © 112Groningen