Noordtekst nu ook op uw mobiel

GRONINGEN - De mobiele website van RTV Noord is bijzonder handig om continu op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van RTV Noord. Met de toevoeging van Noordtekst aan onze mobiele site kunt u nu echter nog meer informatie raadplegen vanaf uw mobiele telefoon.
Noordtekst bevat een enorme hoeveelheid bruikbare informatie. Ga bijvoorbeeld naar pagina 600 en u ziet een overzicht van alle sportclubpagina's die aanwezig zijn op Noordtekst. Hier kunt u wellicht direct uw eigen club vinden en zo snel op de hoogte blijven van scores en/of afgelastingen. Ook de uitgebreide agenda kunt u op Noordtekst vinden, ga daarvoor naar pagina 400. U hier ziet wat er vandaag of de rest van de week te doen is in onze provincie.
Om Noordtekst te raadplegen surft u op uw telefoon naar www.rtvnoord.nl. U komt dan automatisch op de mobiele website terecht. In het menu klikt u op Tekst en u ziet NoordTekst verschijnen. U kunt hier uw gewenste Noordtekst paginanummer invoeren of direct doorklikken naar volgende pagina's en/of subpagina's.
Even kijken wat het laatste nieuws is? Gaat mijn voetbal vandaag nog door? Hoe zit het met uitval op mijn school? Gaat het vandaag nog regenen? Het antwoord op al deze (en meer) vragen kunt u vanaf nu overal waar u maar wilt ook op uw mobiel vinden met de mobiele website van RTV Noord.