Kleedkamer Noord #77: Donar protesteert en muiterij bij Lycurgus?

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten en bijbehorende clubs, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
Wat dacht Lycurgus-trainer Arjan Taaij toen hij vanochtend de krant opensloeg? 'Routinier' Niels de Vries had op niet mis te verstane wijze kritiek op het wisselbeleid van Taaij. Karel-Jan legt uit hoe het zit met het gesjoemelde punt bij Feyenoord-Donar en wat de club nu gaat doen.
Voor de rest bespreken we de fitheid van Yoshua St. Juste bij Leekster Eagles, streetfishing en nog veel meer.
Beluister Kleedkamer Noord #77:

Podcasts bij RTV Noord

Deze editie van Kleedkamer Noord is, net als de vorige afleveringen, te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om ze te volgen of om je te abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.