Kleedkamer Noord #78: Met Pasalic over Stimac en selectie Donar

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten en clubs, behalve FC Groningen. Dat is wat gastpresentator Stefan Bleeker en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
We hebben het over Donar met sportverslaggever Karel-Jan Buurke. We bellen met technisch directeur Drago Pasalic onder meer over Andrej Stimac, die langer aanblijft als hoofdcoach van de Groningse basketbaltrots. Verslaggever Henk Elderman was zondag in Thialf om daar mee te kijken met schaatscoach Ingo Bos. En wat is er met Lycurgus aan de hand? De Groningse volleyballers speelden alweer een vijfsetter.
Beluister Kleedkamer Noord #78:

Podcasts bij RTV Noord

Deze editie van Kleedkamer Noord is, net als de vorige afleveringen, te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om ze te volgen of om je te abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.