112-nieuws 3 november: Eenzijdig scooterongeluk in Stad • Kind gewond bij ongeluk in De Wilp

De hulpdiensten zijn ter plaatse
De hulpdiensten zijn ter plaatse © Patrick Wind/112Groningen
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

20:30 uur: Eenzijdig scooterongeval in Stad

Bij een eenzijdig ongeval op de Zaagmuldersweg in Stad is donderdagavond een scooterbestuurster gewond geraakt. Volgens een 112-correspondent werd 'het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht'.

15.30 uur: Twee auto's betrokken bij ongeluk in Stad

Op de Winschoterweg in Stad is een aanrijding gebeurd tussen zeker twee voertuigen. De bestuurder van een van de betrokken auto's wordt behandeld in de ambulance. De andere automobilist kwam met de schrik vrij.
Door het ongeluk is de Winschoterweg afgesloten vanaf de A7. Beide voertuigen worden afgesleept.

15.15 uur: Insluiper actief in Stad

Bewoners van vier huizen in de stad Groningen zijn afgelopen week opgeschrikt door een onbekende man in hun woning. De insluiper ging 's nachts of in de vroege ochtend te werk. De politie zoekt getuigen en mensen met camerabeelden.
Lees het volledige bericht hier.

10.20: Man (73) uit Zuidhorn gewond bij aanrijding Aduard

De bestuurder van de scootmobiel die woensdag ernstig gewond raakte is een 73-jarige man uit Zuidhorn. Een automobilist reed de man op zijn scootmobiel aan op de Friesestraatweg in Aduard. Een traumahelikopter werd ingezet om de man naar het ziekenhuis te brengen.

9:40: Kind gewond bij ongeluk in De Wilp

Bij een ongeval op de Dwarsstraat in De Wilp is donderdag een kind gewond geraakt. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Volgens een fotograaf ter plaatse zou het slachtoffer zijn aangereden door een auto. Het kind is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Volgens de politie vond de aanrijding plaats op eigen terrein. Om die reden is er geen onderzoek ingesteld.