112-nieuws donderdag 10 november: Gaslek in Winschoten • Twee auto's uitgebrand in Beijum • Auto belandt op zijn kant in Stad

De auto is op zijn kant beland
De auto is op zijn kant beland © 112Groningen
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

20.05: Auto op zijn kant bij ongeval in Stad

Op de Noorderhaven in Stad is een auto na een ongeval op zijn kant beland. Hulpdiensten zijn aanwezig. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

16.00: Auto en scooter botsen in Appingedam

Op de Graaf Edzardstraat in Appingedam zijn vanmiddag een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de scooter kwam ten val en is door ambulancepersoneel behandeld. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeluk met de scooter in Appingedam
Het ongeluk met de scooter in Appingedam © ProNews

15.45: Politie zoekt verdachten babbeltruc Westerkwartier

De politie zoekt een man en vrouw die op 14 augustus een flink geldbedrag hebben buitgemaakt. Ze hebben met een gestolen pinpas gepind bij een elektronicawinkel aan de Roskildeweg in Groningen. Daarnaast werd het slachtoffer bestolen van 'een zeer aanzienlijk contant geldbedrag'. Dat gebeurde via een babbeltruc, waarbij de beller zich voordeed als bankmedewerker.

8.30 Gaslek in Winschoten

De brandweer is uitgerukt voor een gaslek aan de Beukenlaan in Winschoten. Daar is bij werkzaamheden een leiding geraakt. De brandweer heeft de weg afgezet. Enexis is onderweg.
Het gaslek aan de Beukenlaan in Winschoten
Het gaslek aan de Beukenlaan in Winschoten © Johan Wildeboer

6.45: Auto op de kop in de sloot bij Winsum

Een auto is donderdagmorgen op de kop in de sloot beland aan de Onderdendamsterweg bij Winsum.
De bestuurder is in een ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

01.00 Twee auto's uitgebrand in Beijum

Twee geparkeerd staande auto's zijn in de nacht van woensdag op donderdag uitgebrand aan het Heerdenpad in de Groningse wijk Beijum.
De melding kwam tegen één uur binnen bij de hulpverleningsdiensten. Volgens de brandweerwoordvoerder brandde de ene auto en is die brand overgeslagen naar de andere auto.
De politie onderzoekt hoe de brand is ontstaan.
Twee auto's zijn uitgebrand aan het Heerdenpad in Stad
Twee auto's zijn uitgebrand aan het Heerdenpad in Stad © Venema Media