Expeditie Grunnen op de Tattoobeurs: ‘Die microfoon past er wel in’

Daniël Slump met een microfoon in zijn tunnel
Daniël Slump met een microfoon in zijn tunnel © Alle Faber/RTV Noord
Tattoo’s, piercings en heel wat vlammen. Er is genoeg te zien en te beleven bij het International Ink&Cutz Tattoo and Lifestyle Event in de Martiniplaza. Het team van Expeditie Grunnen nam een kijkje.
Expeditie Grunnen-presentator Derk Bosscher valt van de ene verbazing in de andere en kijkt zijn ogen uit. Hij spot Miss Bling Bling en Miss Riskina, twee tattoo-modellen die naast tattoo’s weinig om het lijf hebben. Ook ziet hij een dame die helemaal rood geverfd is en krijgt hij het warm van een heftige vuurshow.

Tunnel in het oor

Ook treft Bosscher Daniël Slump. Slump heeft een zogeheten tunnel in zijn oor. ‘Wat zie jij er schitterend uit kerel,’ stelt Bosscher. ‘Meen je dat nou? Je moet er natuurlijk wel van houden,’ antwoordt Slump.
Slump rekt zijn tunnel elke keer met twee millimeter verder uit: ‘Ik ben met een gewoon oorbelletje begonnen. En dan wordt het dit...’ Slump haalt een schijf uit een van zijn oorlellen. ‘Kiek, die microfoon past er wel in!’

Dit en meer…

Dit en meer kun je vanavond zien in Expeditie Grunnen. Vanaf 18:00 ieder half uur op RTV Noord. Of bekijk de uitzending hieronder direct:
Expeditie Grunnen kijkt ogen uit op de Tattoobeurs