112-nieuws woensdag 23 november: Ongeluk op de A7 richting Groningen • Bouwvakker raakte bekneld na instorten bouwstelling • Auto's botsen bij Adorp

De hulpdiensten zijn ter plaatse
De hulpdiensten zijn ter plaatse © Dennis Venema
In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

19.15: Ongeval op de A7 bij Hoogezand

Op de A7 bij Hoogezand richting Groningen heeft een ongeval plaatsgevonden, waarbij één auto in de vangrail belandde en een tweede auto in de berm. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Beide auto's raakten beschadigd. Verkeer ondervindt enige hinder van het ongeval.

15.15: Botsing op de N361 bij Adorp

Op de N361 tussen Adorp en Sauwerd zijn twee auto's op elkaar gebotst. Er moest een berger aan te pas komen om de betrokken wagens weg te slepen. Het verkeer werd door de politie langs het ongeval geleid.
Agenten bij de botsing tussen Adorp en Sauwerd
Agenten bij de botsing tussen Adorp en Sauwerd © 112 Groningen

15.00: Beknelde bouwvakker naar het ziekenhuis

De bouwvakker die bekneld zat nadat een bouwstelling waarop hij werkte in het stadscentrum van Groningen instortte, is bevrijd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

13:30: Persoon raakt bekneld door instorten bouwstelling

Aan het Voor 't voormalig klein Poortje in de stad Groningen is woensdagmiddag een bouwstelling ingestort. Een van de werklieden raakte daarbij bekneld. Diverse hulpdiensten proberen de bouwvakker te bevrijden. Het is nog onduidelijk hoe de persoon in kwestie eraan toe is.

11.10: Busje belandt in tuin in Midwolda

Op de Hoofdweg in Midwolda is woensdagochtend een busje in een tuin beland. Het voertuig liet een spoor na voordat hij in de tuin tot stilstand kwam. Ook raakte het busje een lantaarnpaal. Volgens een 112-fotograaf raakte voor zover bekend één persoon gewond en is er veel schade. Meer informatie is op dit moment niet bekend.
Het busje kwam tot stilstand in een tuin
Het busje kwam tot stilstand in een tuin © Annet Vieregge/112Groningen

10.10: Meerdere tips over pinnen met gestolen pas

De politie meldt meerdere tips gekregen te hebben over de man die op 21 september voor meer dan 17.000 euro aan spullen kocht met een gestolen bankpas. Dat gebeurde onder meer aan de Dierenriemstraat in Stad. Het onderzoek gaat verder, de beelden van de man zijn offline gehaald.