KlimaatgroepStars blaft wel maar bijt niet in halve finale najaarscompetitie Eredivisie

Beeld uit de wedstrijd
Beeld uit de wedstrijd © Abe Kampen
KlimaatgroepStars is er niet in geslaagd om in de halve finale van de najaarscompoetitie Eredivisie tegen Comilo TOGB de overwinning uit het vuur te slepen. Het werd 4-2 in het voordeel van de ploeg uit Berkel en Rodenrijs. Daarmee zit het seizoen erop voor de Middelstumers.
Beide ploegen troffen elkaar eerder in de reguliere competitie en destijds werd het duel met 5-2 gewonnen door TOGB. In de najaarscompetitie eindigden de twee ploegen allebei met 29 wedstrijdpunten op de gedeelde tweede plek. Het onderlinge resultaat bepaalde het thuisvoordeel.

Twee winstpartijen

De punten voor de Middelstumers kwamen op het bord door zeges van Arthur Bilas (op Tim Gras) en Roel Bogie (op Milo de Boer). Het bleek niet genoeg voor de overwinning.
'We hebben ons doel bereikt, maar toch zijn we teleurgesteld', analyseerde teammanager Jan Tammenga. 'Er zat veel meer in vandaag in deze halve finale en dat motiveert ons voor de voorjaarscompetitie. Daarin moeten we onszelf beter belonen.'

Finale tussen De Boer Taverzo en TOGB

In de finale van de najaarscompetitie stuit Comilo TOGB nu op De Boer Taverzo. Die ploeg won de andere halve finale met 4-0 van Van Wijnen/Smash’70.