Kleine zege Jong FC Groningen

GRONINGEN - Jong FC Groningen heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Jong De Graafschap met 1-0 gewonnen. Femi maakte na een uurtje spelen het winnende doelpunt.
De thuisploeg speelde een matige wedstrijd, maar was wel de betere ploeg. Norair Mamedov miste voor de pauze een aantal kansen, waarbij hij in een tweetal keren alleen voor de doelman verscheen. Na een 0-0 ruststand opende Femi de score in de 58e minuut. De Nigeriaan was het meest attent bij een scrimmage, die na een vrije trap ontstond.
Na de openingstreffer kreeg Danny Menting nog twee goede mogelijkheden. In de 83e minuut zag Menting de bal via de doelman en de paal weer het veld ingaan.
In de slotsecondes miste Mamedov een strafschop. De aanvaller schoot eerst tegen de keeper aan en schoof de rebound alsnog binnen, maar de scheidsrechter had echter al afgefloten voor het einde van de wedstrijd.
De ploeg van trainer Dick Lukkien bleef door de zege voor de negende wedstrijd op rij ongeslagen. Jong FC Groningen blijft op de tweede plaats staan in de Beloften Eredivisie met 31 punten uit 16 wedstrijden.