Kijk hier of op TV Noord naar twee Klouk-finales

De finale van Klouk in MartiniPlaza
De finale van Klouk in MartiniPlaza © Thijs Koetsier/RTV Noord
TV Noord staat op kerstavond helemaal in het teken van Klouk. Onze kennisquiz bestaat tien jaar en daarom zijn er dit jubileumjaar niet één, maar twee finales te zien. Na de 'Finoale 2022' is er namelijk ook de 'Kloukste der Klouksten' te zien in 'Klouk 10 joar'.
In de 'Klouk Finoale 2022' spelen de drie Kloukste Grunnegers van dit jaar tegen elkaar om de eervolle titel 'Kloukste Grunneger 2022'. De strijd gaat tussen Peter Apol uit Zuidlaren, Jan Visser uit Appingedam en Peter Schoustra uit Bedum.

De drie finalisten

De drie finalisten zijn aan elkaar gewaagd. Apol was de winnaar van de voorjaarscompetitie met 18 punten. Visser was de beste in het najaar met 24 punten. Schoustra (19 punten) haalde de finale als 'best of the rest'.
De finale van Klouk in MartiniPlaza
De finale van Klouk in MartiniPlaza © Thijs Koetsier/RTV Noord

Door naar de jubileumfinale Klouk 10 joar

De winnaar van die driestrijd gaat daarna door naar de grote jubileumfinale 'Klouk 10 joar', waarin alle winnaars van eerdere edities tegen elkaar spelen om de titel 'Kloukste der Klouksten'.
Beide finales van Klouk zijn opgenomen in MartiniPlaza in Groningen en zijn op kerstavond 24 december te zien vanaf 18.00 uur op TV Noord en hier online. Kijken dus. Tot Klouk!
Kijk hieronder of hier, of op TV Noord, naar de twee finales van Klouk: