112-nieuws donderdag 29 december: Bestelbusje rijdt in berm • Automobilist rijdt door na aanrijding • Aanhoudingen na achtervolging

Het busje is beneden in de berm terechtgekomen
Het busje is beneden in de berm terechtgekomen © Gijs Bouman/112Groningen
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

22.15: Bestelbusje raakt van de weg in Farmsum

Op de N991 bij Farmsum is een bestelbusje van de weg geraakt en beneden in de berm beland. Hoe dat kon gebeuren, is niet bekend.
Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

21.30: Automobilist rijdt door na aanrijding in Roden

Een automobilist is donderdagavond doorgereden na een aanrijding op de Norgerweg in Roden. Het gaat om een witte auto, vermoedelijk een Suzuki Swift, meldt de politie.
Het incident gebeurde rond 19.15 uur. Wie er verder betrokken zijn bij de aanrijding en of er gewonden zijn gevallen, is niet bekendgemaakt.

19.00: Verdachten opgepakt voor diefstal auto

In stadswijk Vinkhuizen heeft de politie twee verdachten aangehouden na een korte achtervolging. Het duo wordt verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van een auto. Naar een derde verdachte wordt nog gezocht.
Hoe de achtervolging er aan toe ging, is niet bekend. De politie heeft verder niks naar buiten gebracht over de identiteit van de verdachten.