112-nieuws zaterdag 31 december: Automobilist botst op boom bij Wehe-den Hoorn • Doorrijder meldt zich

Hulpdiensten op de N361 bij Wehe-den Hoorn
Hulpdiensten op de N361 bij Wehe-den Hoorn © ProNews
In dit liveblog houden we je deze oudejaarsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

13.45: Automobilist botst bij Wehe-den Hoorn op boom

Een automobilist is op oudejaarsdag gewond geraakt toen zij op de N361 vanuit Mensingeweer richting Wehe-den Hoorn door een nog onbekende oorzaak in de berm belandde en tegen een boom botste. Daarbij waren geen andere weggebruikers betrokken. Voor de beschadigde auto is een berger opgeroepen, terwijl de politie onderzoek doet naar de toedracht. De vrouw, die uiteindelijk naar het ziekenhuis moest worden overgebracht, kon met hulp van de hulpdiensten de auto verlaten. Door de nasleep van het ongeluk was de weg tussen Wehe-den Hoorn en Mensingeweer afgesloten.

01.30: Betrokken bestuurder van aanrijding in Roden meldt zich bij politie

De politie in de gemeente Noordenveld heeft laten weten dat de gezochte bestuurder van een Suzuki Swift zich heeft gemeld. Dat heeft de Politie Noordenveld laten weten via social media. Donderdagavond was diegene betrokken bij een aanrijding aan de Norgerweg in Roden, waarna de bestuurder was doorgereden. Er zijn verder geen persoonsgegevens van de automobilist bekendgemaakt.