Muziekliefhebbers opgelet: wil jij naar Eurosonic Noorderslag namens RTV Noord?

De Haagse formatie Goldband tijdens Eurosonic Noorderslag 2020
De Haagse formatie Goldband tijdens Eurosonic Noorderslag 2020 © ANP
Van woensdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari is het weer zover: Eurosonic Noorderslag (ESNS). Na twee jaar zonder publiek kun je een halve week lang opkomende artiesten uit heel Europa horen op allerlei podia in Groningen. En daar kun jij namens RTV Noord bij zijn!
Het festival bestaat uit een conferentie en optredens, en heeft dit jaar een focus op Spanje. Maar: de artiesten en bands komen uit heel Europa. De volledige line-up vind je hier.

Wil jij gaan voor Noord?

Ken jij iemand of zou je zélf graag naar het festival willen gaan? Meld je dan snel aan! Jij krijgt van ons de kaartjes, daarvoor vragen we je ervaringen te delen tijdens en na het festival op al onze kanalen: tv, radio, website/app en sociale media. Vanzelfsprekend moet je wel van woensdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari beschikbaar zijn in de avonduren.

Voor het eerst

In 2020, de laatste editie waarbij publiek aanwezig was, deden Evelien Bernabela, Theo van Wageningen, Tineke de Wind en Theo van der Laan verslag van Eurosonic Noorderslag. Zij bezochten voor het eerst in hun leven het festival in Groningen en deden dagelijks verslag.

Aanmelden

Het aanmeldformulier sloot op 6 januari, het is niet meer mogelijk om je aan te melden.