Lopend Vuur: FC Groningen blijft in de eredivisie

FC Groningen-spelers bedanken fans na een wedstrijd
FC Groningen-spelers bedanken fans na een wedstrijd © Orange Pictures
Komend weekend begint het voetballen in de eredivisie weer. Voor FC Groningen staat een uitwedstrijd tegen Excelsior op het programma.
De FC staat tot het eind van dit seizoen onder leiding van voormalig assistent-trainer Dennis van der Ree. Hij is de opvolger van de ontslagen Frank Wormuth. FC Groningen probeerde in de winterstop nog wel een andere trainer te contacteren, maar dat mislukte. Tot het eind van het seizoen krijgt Van der Ree daarom het vertrouwen.
Vooralsnog heeft FC Groningen geen nieuwe spelers aangetrokken. De club is wel in gesprek met eventuele nieuwe spelers. 'Het moeten wel echt versterkingen zijn, anders hoeven we niks te doen', zei technisch directeur Mark-Jan Fledderus deze week.
FC Groningen begint de tweede helft van de competitie op de 15e plaats, met 12 punten uit 14 wedstrijden. Hoe schat jij de kansen van de FC in?
Ons Lopend Vuur:

Praat mee

Geef je mening over ons Lopend Vuur. Dat kan via de Facebookpagina van Radio Noord.

Vuurwerkverbod

'Het is tijd voor een permanent vuurwerkverbod.' Dat was gisteren ons Lopend Vuur. Van de 4.877 stemmers is 59 procent het hiermee eens. 41 procent is tegen een verbod.