112-nieuws donderdag 12 januari: Auto's botsen op afrit in Ommelanderwijk • Auto botst op aanhanger bij Winsum

De hulpdiensten zijn ter plaatse bij de op- en afrit bij de Tonckelweg in Ommelanderwijk
De hulpdiensten zijn ter plaatse bij de op- en afrit bij de Tonckelweg in Ommelanderwijk © DG-Fotografie
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan.

21.20: Auto's botsen op afrit in Ommelanderwijk

Op de zuidelijke op- en afrit bij de Tonckelweg in Ommelanderwijk, op de provinciale weg N366, zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Na de aanrijding reed een van de wagens het talud af en kwam vlak voor een sloot tot stilstand.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tot zover bekend vielen er geen gewonden. Een berger heeft beide wagens afgesleept. De weg was korte tijd afgesloten.

18.50: Auto botst op aanhanger en belandt tegen boom

Tussen Winsum en Baflo heeft aan de Winsummerweg een ongeval plaatsgevonden. Een auto is tegen een andere auto met aanhanger gebotst en is hierbij geschaard. Vervolgens kwam de auto tot stilstand tegen een boom. Het voertuig heeft daarbij schade opgelopen, met name aan de voorzijde.
Of er bij het ongeval gewonden zijn gevallen, is niet bekend. Ook is onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een rijbaan was tijdelijk afgesloten voor verkeer.
De auto belandde tegen een boom
De auto belandde tegen een boom © Persbureau Meter

10.50: Deel N355 dicht door vrachtwagen in berm

08.50: Botsing tussen scooterrijder en fietser in Stad

Op de Helperzoom in Groningen zijn een scooterrijder en fietser gebotst. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Eén weghelft is dicht, hulpdiensten zijn ter plaatse. Hoe het met de betrokkenen gaat, is niet bekend.
Een ambulance is ter plaatse
Een ambulance is ter plaatse © Patrick Wind/112 Groningen