112-nieuws zaterdag 14 januari: Klein sinkhole in Stad • Botsing op Paterswoldseweg in Stad

Auto's beschadigd na botsing
Auto's beschadigd na botsing © Persbureau Meter
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
In dit blog lees je de nieuwste update bovenaan:

16.05: Mini-sinkhole in Professor Rankestraat in Stad

Een aantal stenen van de Professor Rankestraat in Stad zijn wat verzakt, vermoedelijk door de vele regen die gevallen is. De gemeente heeft de plek afgezet.
De stenen zijn weggezakt
De stenen zijn weggezakt © 112 Groningen

15.55: Trekker op Schiermonnikoog haalt auto uit sloot

Op Schiermonnikoog is vanmiddag de bestuurder van een auto onwel geworden en een sloot ingereden. De bestuurder raakte niet gewond, een trekker kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te halen.

14.40: Ongeval Paterswoldseweg in Groningen

Bij een aanrijding op de kruising Paterswoldseweg met de Lepelaar in Groningen zijn zaterdagmiddag twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt. Een personenwagen botste tegen een bestelbusje. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

04.30: Auto's in brand in Stadskanaal

Bij een bedrijf aan de Julianastraat in Stadskanaal zijn zaterdagmorgen rond 4.30 uur twee auto's door brand verwoest. De oorzaak van de brand is niet bekend. De brandweer moest er aan te pas komen om het vuur te blussen
De auto's zijn verwoest
De auto's zijn verwoest © Van Oost Media

04.40: Man gewond bij conflict in Onstwedde

Een man is zaterdagmorgen mishandeld bij een conflict in een woning annex bedrijfspand aan de Ter Wuppingerweg in Onstwedde.
De politie kreeg rond 4.40 uur een melding van een woningoverval. Toen agenten eenmaal ter plaatse waren, bleek het te gaan om een conflict. Daarbij is het slachtoffer volgens een politiewoordvoerder 'zwaar mishandeld'.
De man is na behandeling door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend. Andere aanwezigen in het pand bleven ongedeerd.
De politie is op zoek naar twee verdachten. In en rond de woning wordt onderzoek gedaan. Ook wordt gesproken met de melders. De politie roept getuigen op zich te melden.
De politie doet onderzoek rond het pand
De politie doet onderzoek rond het pand © Ruben Huisman/Persbureau Meter