Ronald Niemeijer tovert zich na een berichtje uit Spijk om tot Dr. Love

Roderick Vos met Expeditie Grunnen-presentator Ronald Niemeijer
Roderick Vos met Expeditie Grunnen-presentator Ronald Niemeijer © RTV Noord
Het team van Expeditie Grunnen krijgt zondag een berichtje van Haye Vos uit Spijk. Zijn zoon Roderick is negentien jaar geworden en zoekt een leuke vriendin. Reden genoeg voor Expeditie-presentator Ronald Niemeijer om zich om te toveren tot Dr. Love en koers te zetten naar het dorp.
Als de Expeditie-bus op de plek van bestemming is, staat Roderick al in de deuropening. Z'n ouders zijn er even niet, maar dat is niet erg. Roderick blijkt een rustige jongen te zijn die hovenier wil worden en gek is op dieren. Dat is ook niet zo verrassend, want in het huis van de familie Vos zijn vier honden te vinden, een kat, twee papegaaien, hamsters en verderop staan nog drie paarden.

Weinig eisen

De boodschap van Roderick is simpel: hij zoekt een leuke, lieve meid. Verder heeft hij geen eisen, dus dat moet te doen zijn, vermoedt hij. Dames die zich geroepen voelen, kunnen via Rodericks Facebook-pagina contact opnemen, zo oppert hij. Wie weet loopt er over een aantal weken wel een nieuw verliefd koppel rond in de provincie.
Dit en meer in de zondaguitzending van Expeditie Grunnen:
Expeditie Grunnen krijgt een liefdesboodschap uit Spijk