De Koffiecorner #184: Is FC Groningen geholpen met deze drie voetballers?

De Koffiecorner-crew
De Koffiecorner-crew © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Stefan Bleeker en Martin Drent praten je bij over het wel en wee van de FC.
Hoe concreet is de komst van het trio Sher, Hove en Ekdal? En nog belangrijker: is dit wat FC Groningen nodig heeft? Martin en Stefan laten hun licht hier over schijnen. En kunnen de talenten Blokzijl, Valente en Van Bergen de ellende nog aan?
Ook vraagt Niiwino zich af of Van der Ree niet ook wat te verwijten valt. Want terecht uitgeschakeld worden door Spakenburg is niet zomaar wat. Voor de rest vertelt Martin over een van de laatste wensen van zijn moeder.
Luciano Valente probeert namens FC Groningen Mats Wieffer van zich af te houden
Luciano Valente probeert namens FC Groningen Mats Wieffer van zich af te houden © Orange Pictures
Beluister de podcast hieronder:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn te beluisteren via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) .
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.