BV Veendam zoekt nog geld voor Kolonistenplan

VEENDAM - BV Veendam is nog altijd op zoek naar sponsoren die willen investeren in het Kolonistenplan van directeur Henk Eising. De club heeft minimaal tien sponsoren nodig die vijftigduizend euro beschikbaar willen stellen.
Vier partijen hebbben zich inmiddels gemeld, maar als er niet meer bij komen komt het voortbestaan van de club in gevaar. BV Veendam moet dit seizoen nog een tekort van bijna een ton weg zien te werken. Als dat niet lukt, wordt het in de maanden mei en juni moeilijk om aan alle financiële verplichtingen te doen.
Maar de supporters geloven heilig in een redding. Dat bleek woensdagavond tijdens een bijeenkomst op het stadion aan de Langeleegte, waar fans mee konden praten ver het imago van de club. Er werden verschillende nieuwe logo's gepresenteerd. Daarnaast kregen de fans een aantal mogelijke ontwerpen voorgeschoteld van het nieuwe shirt. De supporters smulden er van. Maar alle mooie toekomstplannen op een rij, Veendam zal eerst moeten zorgen dat het volgend seizoen ook betaald voetbal speelt.