Lycurgus probleemloos door naar kwartfinale bekertoernooi

Het team van Lycurgus
Het team van Lycurgus © JK Beeld
Samen Lycurgus heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi. De Groningse volleyballers wonnen in Apeldoorn in drie sets van SV Dynamo Heren 2.
Lycurgus-coach Arjan Taaij begon met Markus Held, Jacob Kern, Ryan Coenen, Kyle McCauley, Jesper Schut, Luuk Hofhuis, en Jaron Spiegelaar aan de wedstrijd. De winst kwam geen moment in gevaar voor de viervoudig bekerwinnaar.
De setstanden in Apeldoorn waren 19-25, 21-25 en 22-25. Geoffrey van Gent verzilverde het derde matchpoint namens de ploeg die de afgelopen drie seizoenen de nationale beker won. Daarvoor pakte Lycurgus de beker ook al eens in 2016.

Programma

Sliedrecht Sport Heren 2 is de tegenstander in de kwartfinale van het bekertoernooi. Dat duel wordt gespeeld in Sporthal de Basis in Sliedrecht en staat gepland op woensdag 8 februari.
Zaterdagmiddag speelt Lycurgus vanaf 16.00 uur voor de competitie tegen Talentteam Papendal. De woensdag daarop speelt de ploeg van coach Arjan Taaij vanaf 20.00 uur in eigen huis de topper tegen Draisma Dynamo.