De Koffiecorner #185: 'Mijn club gaat naar de klote en dat bevalt me niet!'

Het team van de Koffiecorner: Kurt, Martin, Niiwino en Stefan
Het team van de Koffiecorner: Kurt, Martin, Niiwino en Stefan © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Stefan Bleeker en Martin Drent praten je bij over het wel en wee van de FC.
Kurt Elshot vervangt Stefan deze week, maar we horen Stefan nog wel even vanaf de skipiste. Hij gaat vanuit de sneeuw in op verdere versterkingen. Martin maakt zich ernstige zorgen over 'zijn cluppie'. Kurt snapt wel dat Van der Ree nu voor 5-3-2-systeem kiest, maar hoopt niet dat dat tegen Cambuur ook het geval is.
Gelukkig is Martins Meezinger deze week een mooie kantineklassieker, waardoor we hopen dat we je toch met een lach achterlaten.
Kurt, Niiwino en Martin (vlnr) nemen De Koffiecorner op
Kurt, Niiwino en Martin (vlnr) nemen De Koffiecorner op © Karel-Jan Buurke/RTV Noord
Beluister de podcast hieronder:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn te beluisteren via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) .
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.