Noord Scoort: Degradatiezorgen en verstopte metworst

Luciano Valente ontvangt een cadeau van John de Jonge
Luciano Valente ontvangt een cadeau van John de Jonge © RTV Noord
John de Jonge maakt zich ernstige zorgen over de huidige staat van FC Groningen. In de nieuwe aflevering van Noord Scoort geeft hij ons een kijkje in een dag uit het leven van de voorzitter van de supportersvereniging.
Zo gaat hij in op het gedoe rond een deel van de supporters van FC Groningen, die niet welkom waren in het uitvak van sc Heerenveen. En daar komt ook nog bij dat hij niet uitsluit dat de club tijd tekort komt om de degradatiezorgen af te wenden.
Zorgen om supporters en degradatie

Koffie bij Valente

Wat ook bij de taak van De Jonge hoort: debutanten een geschenk geven. Dat leek tijdens de opnames fout te gaan, maar toen was daar het telefoontje van de Groningse Italiaan Luciano Valente.
Boek en sjaaltje voor Valente

Metworst voor oude bekende

Ondertussen werd Donar uitgeschakeld door Leiden in de halve finale van het bekertoernooi. Toch was er één Groninger die lachte: Jan Stalman. Of gaat zijn liefde door de maag?
Metworst is roofgoed

Verkeerd ingekocht

Martin Drent en Kurt Elshot bespreken in de Koffiecorner de drie versterkingen die afgelopen week naar FC Groningen kwamen. Vooral Martin is niet heel positief, volgens hem is er op de verkeerde posities ingekocht.
Verkeerd ingekocht

Ook in Noord Scoort

Voor de rest vertelt De Jonge welke wedstrijd van FC Groningen hem verknocht deed raken aan de club, rolt de bal eindelijk weer op de amateurvelden en wordt er op hoog niveau getafeltennist in Loppersum. Het latjetrappen wordt door Marnix Kolder gedaan. Bekijk de hele uitzending hier:
Noord Scoort maandag 23 januari