Noord Scoort #4: Homoseksuele volleyballer neemt de uitzending over

Het staat Jeffrey Klok goed, het RTV Noord-decor
Het staat Jeffrey Klok goed, het RTV Noord-decor © RTV Noord
Jeffrey Klok is een volleyballer met een verhaal. En het liefst vertelt hij dat verhaal zoveel mogelijk zelf. Hij is namelijk presentator en neemt deze week op geheel eigen wijze Noord Scoort over.
Maar nog belangrijker: de libero van Lycurgus is homoseksueel en vertelt over de angst die er nog steeds bij hem is om te vertellen dat hij een vriend heeft, en geen vriendin.
Klok over homoseksualiteit (in de sport)

Presentator gevonden

Volleyballen is zijn grote passie, maar dat is presenteren ook. Klok is het gezicht van een volleybaltalkshow en laat tijdens een middagje 'stagelopen' bij RTV Noord zien dat hij Noord Scoort-presentator Niiwino Geertsema moeiteloos kan vervangen.
Nieuwe presentator Noord Scoort

Rampweek FC Groningen

Na een rampweek is er ook veel aandacht voor FC Groningen in Noord Scoort. Zo bezocht clubwatcher Stefan Bleeker de technisch directeur Mark-Jan Fledderus.
'Ik vecht en knok ervoor, wil het beste voor de club'

De Koffiecorner

Stefan, Niiwino en Martin bespreken in De Koffiecorner of de positie van Fledderus houdbaar is. Martin maakt daarin een originele vergelijking met een auto met pech.
Moet Fledderus blijven?

Ook in Noord Scoort

Voor de rest zie je onder andere in Noord Scoort hoe een Oost-Groninger darttalent hoge ogen gooit op het Dutch Open en we broezen met Henk de Haan door het latjetrappen heen. De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 30 januari

Bekijk ook: