Noord Scoort #6: Gekke dansjes, kraamcadeau en kogelgat in bank

Dansduo Taylor-Geertsema
Dansduo Taylor-Geertsema © RTV Noord
De vrolijkste topsporter van Groningen deelt in de zesde aflevering van Noord Scoort het afschuwelijke verhaal dat zijn zwangere vrouw overkwam. Het is de reden achter de versnelde hereniging tussen Vernon en Miracle Taylor.
Zelfs binnen Donar weet niet iedereen het: bij een schietpartij op straat vloog een kogel het huis van de familie Taylor binnen. De bank waar de zwangere Miracle normaal gesproken op ligt, werd geraakt. Het verklaart ook waarom Vernon niet speelde zoals de Donar-fans gewend waren.
Beschieting van huize Taylor

Dansduo Taylor-Geertsema

Maar nu het stel herenigd is, is de lach weer terug, én de gekke Instagram-dansjes.. Om dat te vieren deden presentator Niiwino Geertsema en Vernon Taylor een duo-optreden.
Dansen met Vernon Taylor

Super Bowl in Grunnen

In de nacht van zondag op maandag verzamelden zich tientallen sportfanaten voor het grootste Amerikaanse sportspektakel van het jaar: de Super Bowl.
Super Bowl op Grote Markt

De Koffiecorner

De Koffiecorner begint en eindigt met een smakelijk cadeautje van voetbalclub JVV, tussendoor bespreken Niiwino, Stefan Bleeker en Martin Drent het schrijnende verlies van PSV. Want je hebt verliezen, én verliezen.
Cake voor De Koffiecorner

Ook in Noord Scoort

Voor de rest zie je onder andere in Noord Scoort hoe voetbalclub JVV in Jipsingbourtange weer in de standaardklasse speelt en hoe opgelucht Kurt Elshot is na het latjetrappen..
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort maandag 13 februari

Bekijk ook: