FC Groningen tijd zonder Antman: aanvaller kampt met hamstringblessure

Oliver Antman in het shirt van FC Groningen
Oliver Antman in het shirt van FC Groningen © ANP
Oliver Antman is tijdens de training van FC Groningen geblesseerd geraakt en is zo'n drie tot zes weken uit de roulatie met een hamstringblessure.
De 21-jarige vleugelaanvaller kwam op de laatste dag van de transferwindow over van FC Nordsjælland. Hij was daarmee de zesde versterking die toenmalig technisch directeur Mark-Jan Fledderus haalde om de club uit de onderste regionen van de eredivisie te krijgen. Antman wordt van de Deense topclub gehuurd tot het einde van het seizoen. Er is een optie tot koop bedongen.

Twee invalbeurten

De Fin was in zijn eerste wedstrijd voor FC Groningen tegen FC Twente direct trefzeker. De week erna in het 6-0 verloren competitieduel tegen PSV mocht hij wederom invallen. Bij die twee wedstrijden blijft het dus voorlopig, en dat is een flinke tegenvaller voor trainer Dennis van der Ree, die met de komst van Antman eindelijk een vleugelaanvaller tot zijn beschikking had.
Paulos Abraham, Laros Duarte en Luciano Valente waren donderdag wel weer op het trainingsveld van FC Groningen, maar kwamen door blessures al een tijd niet in actie.