Jetro Willems tekent verbintenis bij FC Groningen

FC Groningen voegt Jetro Willems voor de rest van het seizoen aan de selectie toe. De 28-jarige linksback trainde vanaf begin vorige week al mee.
Willems zat sinds 1 september zonder club nadat zijn contract bij het Duitse Greuther Fürth afliep. Hij begon zijn carrière bij Sparta Rotterdam. In de zomer van 2011 belandde de verdediger bij PSV, waarmee hij twee keer landskampioen werd. In 2017 ging hij voor 4,5 miljoen euro naar Eintracht Frankfurt.

Goede indruk

De verdediger liet tijdens zijn proefperiode een goede indruk achter bij de technische staf van FC Groningen en inmiddels is er tussen Willems en FC Groningen een akkoord bereikt voor een contract tot het einde van het seizoen.
Trainer Dennis van der Ree liet vrijdag al weten positief tegenover een langer verblijf van Willems bij FC Groningen te staan.

Half jaar geleden laatste wedstrijd

De laatste officiële wedstrijd van de 22-voudig international was op 16 juli 2022 in de 2. Bundesliga tegen Holstein Kiel.
Na het wegvallen van Mads Bech Sørensen met een armbreuk is het achterin dun bezet bij FC Groningen. De Deen, die wordt gehuurd van Brentford, werd afgelopen maandag geopereerd en ligt er naar verwachting zo’n vier tot zes weken uit.