Noord Scoort #7: Moeke en zoon Drent zullen bezoek aan Euroborg nooit meer vergeten

Martin, Niiwino en moeke Drent in de lounge van de Euroborg
Martin, Niiwino en moeke Drent in de lounge van de Euroborg © RTV Noord
Moeder Tonia Drent van Martin Drent was nog nooit van haar leven in de Euroborg geweest, maar daar kwam afgelopen weekend verandering in. Het ontroerende bezoek aan de thuiswedstrijd tegen FC Emmen staat deze week centraal in Noord Scoort.
Vooral vanwege gezondheidsredenen is de moeder van misschien wel de grootste cultspeler ooit van FC Groningen nog nooit in het nieuwe stadion geweest. Maar nu de jaren gaan tellen werd de wens steeds hardnekkiger. Presentator Niiwino Geertsema had de eer om samen met moeke Tonia, zoon Martin en Stichting Ambulance Wens mee te gaan.
Noord Scoort haalt moeke Drent op

Pasta di mamma Post

Over moeders gesproken. Waar is Robert Post zonder de pasta van zijn moeder? Het bezorgde hem een podiumplek op het ijs van de Marathon Cup in Kardinge.
'Pasta di mamma' bezorgt marathonschaatser Robert Post een podiumplaats

Heeft de Koffiecorner nog hoop?

Is het nu voorbij voor FC Groningen? Voor het weekeinde werd gesteld dat er van FC Emmen én Excelsior gewonnen moet worden. Dat is nu al mislukt. Hebben Martin, Niiwino en Stefan Bleeker nog goede hoop op lijfsbehoud?
Heeft de Koffiecorner nog hoop op lijfsbehoud van de FC?

Ook in Noord Scoort

Voor de rest zie je in deze Noord Scoort hoe Lycurgus-trainer Arjan Taaij zichzelf alleen nog maar onsterfelijker maakt, hoe moeke Drent FC Groningen-directeur Wouter Gudde ontvangt en haar zoon sommeert om warm te lopen en hoe Marcel Groninger het bij latjetrappen doet.
De video's in dit artikel zijn fragmenten uit de uitzending. De volledige Noord Scoort van deze week kun je hier zien:
Noord Scoort

Bekijk ook: