De NoordZaken Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het nieuws over Groninger ondernemers en de Groningse bedrijvigheid? Even bijgepraat worden aan het eind van de week? Daarvoor is de NoordZaken-nieuwsbrief. 

Over NoordZaken

NoordZaken is een toonaangevend nieuwsplatform over de Groninger economie. 

NoordZaken is er voor alle Groningers die willen weten hoe de regionale economie reilt en zeilt. NoordZaken brengt nieuws en achtergronden over alles wat voor ondernemers, werknemers en consumenten van belang is. Innovatie en ambacht. Trends en trots. Google en de bakker op de hoek.

Vind je dit interessant en wil je iedere vrijdag het laatste zakelijke nieuws uit Groningen in je mailbox? De gratis NoordZaken Nieuwsbrief brengt je wekelijks een selectie uit de belangrijkste NoordZaken-berichten.

Aanmelden voor de Noordzaken Nieuwsbrief

 • * verplicht veld


 • Met het aanmelden voor de nieuwsbrief geef je toestemming dat je gegevens worden opgeslagen om gebruikt te worden om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

  Bevestigingsmail niet ontvangen?

  Als je binnen dertig minuten geen bevestigingsmail hebt ontvangen is er een probleem opgetreden. Dit kan de volgende oorzaken hebben:

  • Jij of je provider gebruikt een spamfilter die onze e-mail niet doorlaat. Kijk in je inbox in de map 'Spam' of 'Ongewenst'

  • Je hebt een verkeerd e-mailadres doorgegeven

  • Je inbox is vol