Radio Noord etherfrequenties

Radio Noord is in de ether te ontvangen via FM-frequentie 97,5 MHz. Heeft u problemen met de ontvangst van Radio Noord die worden veroorzaakt door etherpiraten, dan kan je dit melden bij het RDI (Rijksinspectie Digitale Infrastructuur), voorheen Agentschap Telecom.

U kunt uw ontvangststoringen ook doorgeven aan RTV Noord. Wij verzamelen deze storingsmeldingen en geven ze door aan het Agentschap.

Radio Noord via DAB+

Radio Noord is in Groningen, Drenthe te ontvangen via DAB+ (Kanaal 7c). Voorheen was Radio Noord in heel Noord - en Oost-Nederland te ontvangen via DAB+, maar dit is in augustus 2022 aangepast.

Meer info via digitaleradio.nl ›

Radio Noord via de televisie

Radio Noord is overdag ook te volgen via het kanaal van TV Noord met beelden van de studio, videoclips en beelden vanuit de provincie. Bijna alle aanbieders van digitale TV bieden ook digitale radio aan, gewoon via uw TV. Of sluit uw stereo aan op de mediabox. U kunt ook een aparte digitale ontvanger bestellen bij uw kabelprovider en die aansluiten op uw stereo set. Neem contact op met uw leverancier voor de mogelijkheden.

Radio Noord via internet

Radio Noord is ook online te beluisteren via onze livestream, te vinden via https://www.rtvnoord.nl/radio/overzicht. Ons radiosignaal is overdag ook te volgen via het kanaal van TV Noord. U kunt de radio dan beluisteren met het beeld van onze studio, Groningse muziekclips en beelden vanuit onze provincie. Daarnaast is de stream van Radio Noord te vinden via verschillende webportals op internet zoals www.radio.nlen www.radioluisteren.fm. Een leuk en erg uitgebreid overzicht is te vinden bij Radio Garden.