RTV Noord gaat deze zomer Op Struun! Met elkaar gaan we op jacht naar bijzondere plekjes in de provincie, en maken we zo een schatkaart van de provincie.

Iedereen heeft ze wel: plekken in de provincie waar je een speciaal gevoel bij hebt. Een stuk natuur waar je helemaal tot rust komt, een eeuwenoud kerkje waar je je vriendin ten huwelijk hebt gevraagd of een dorpswinkeltje waar je als sinds mensenheugenis komt. En misschien ken je wel een bijzondere activiteit. Iets waarvan jij denkt: 'Wauw, dat dat gewoon in Groningen kan'!

 

De schatkaart van Groningen
In Op Struun maken we samen een schatkaart van die bijzondere plekjes, de verborgen parels van de provincie. Niet om er nou toeristische trekpleisters van te maken - zeker niet! Maar wel om ze net dat beetje aandacht te schenken wat ze verdienen. Dus gaan we er misschien wel langs de komende dagen, en krijgen ze een plek op de schatkaart van de provincie.

 

Op Struun loopt van maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus. Op deze pagina zie je een steeds rijkere schatkaart ontstaan.

 

Wat is jouw verborgen parel?
Ondertussen kan je via het formulier hieronder jouw verborgen plekjes blijven aandragen! Wat is jouw verborgen parel in de provincie?