Samen zijn wij Noord

Wij zijn Groningers, net als jij. We zijn relevant, betrouwbaar en durven positie in te nemen. We zijn altijd op zoek naar vernieuwing en inspiratie om nieuwe wegen te vinden. We zijn nieuwsgierig, zoeken je op, luisteren naar je en geven je aandacht. Wij inspireren je en wijzen je zo nodig de weg. Je kunt op ons rekenen, jij staat voorop. Bij ons vind je een thuishaven, een plek waar je kunt aanhaken en meedoen. Met RTV Noord ben je aangesloten, zodat jij je eigen mening kunt vormen.
Samen zijn wij Noord.

Online

Met onze apps, websites en onze aanwezigheid op relevante social media zijn wij overal daar waar de Groningers zich online ook bevinden.

Radio

Gevarieerde muziek met aandacht voor streektaal en nieuw talent. Met altijd het laatste nieuws uit Groningen en veel ruimte voor discussie.

Televisie

Iedere dag een half uur televisie met daarin ruimte voor nieuws, sport, achtergronden en het weerbericht.

Sterk merk

Van regionale zender naar regionale verbinder. RTV Noord is hét platform voor nieuws en regiocultuur dat zich richt op de betrokken Groninger. Onze rol verandert van zender naar verbinder. Wij zijn gespreksleider en inhoudelijk eindverantwoordelijk voor al onze kanalen. Wij maken een selectie van het nieuws, checken feiten en modereren in een debat. Zo helpen wij mensen om in het woud van informatie en meningen de weg te vinden. Daarbij maken wij het nieuws dichtbij en voegen relevantie toe voor Groningers. RTV Noord is onderdeel van de Groninger samenleving en geeft het gevoel menselijk, inspirerend en dichtbij te zijn. Wij onderscheiden ons door de waarde, de duiding en de context die wij toevoegen aan de stroom aan nieuws en berichten.

Kunnen we je helpen?

Berichtje sturen
Via dit formulier
komt je bericht direct bij de juiste persoon.

Telefoon
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
050 - 319 99 99 (lokaal tarief)

E-mail
Stuur een e-mail naar tammoentrui@rtvnoord.nl