Bepaal jij wat ons publiek vindt? Natuurlijk kun je zelf vaak goed inschatten wat ons publiek wil. Toch is het moeilijk om voor iemand anders te denken. Want wat vindt onze doelgroep nou eigenlijk zelf? Ontdek het in een persoonlijk gesprek met onze persona's!

In 2017 maakte een aantal van jullie al eerder kennis met een aantal 'Bennie's' en 'Alie's'. Het was een goede meeting waarin we veel meer inzicht kregen in het leven van de persona's. Zo leerden we dat we onze Alie veel te oud inschatten en dat Bennie online actiever is dan we dachten. Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli komt onze doelgroep opnieuw naar ons toe voor een verdere kennismaking.

Ontmoet Bennie en Alie

We hebben een aantal mensen uitgenodigd in de categorie 'Bennie' en 'Alie'. Zowel dames als heren die voldoen aan de persona omschrijving zijn uitgenodigd, zodat je een divers beeld van de doelgroep krijgt.  Je kunt ze alles vragen wat je maar wilt. Ze vertellen graag over zichzelf en hun leven. Daarnaast kun je ze alles vragen over hun wensen op het gebied van nieuws uit Groningen. Het doel van deze meeting is dat we de persona's (= doelgroep) beter leren kennen. Op basis van die kennis kun je vervolgens makkelijker keuzes maken in je eigen werk.

Programma & tijden

18.00 - 18.30 uur:  Eten
18.30 uur: Start kennismaking
20.00 uur: Afsluiting

Locatie

Witte zaal, Mediacentrale

Aanmelden

PS: De categorie 'Floor' heeft inmiddels een succesvolle meeting gehad met de Social Media redactie, deze persona komt dus niet naar deze avond.